The Carriers

En av många "världens undergång" filmer som är ute nu. Den handlar om ett virus som INTE gör oss till zombies men som ändå är dödligt. 4 stycken kompisar är på väg till stranden där dom tänker vänta ut viruset men träffar lite folk på vägen.
Den var lite sorglig, lite halvt creepy men inte särskilt spännande. Kunde varit bättre.


SE TRAILERN HÄR.





Betyg: 5½ av 10



Yes Man

Jag har väntat länge på att få se den här filmen. Jag har kunnat göra det när jag vill men köpte den igår och älskade den!
Klassisk Jim Carrey humor, är inte det den bästa humorn? Han är så jäkla rolig. Sen såg jag deras bloopers från inspelningen och dom var typ roligare än filmen.

Se trailern här.





Betyg: 8½ av 10


The Stepfather

The Stepfather har nyss kommit ut på bio i USA och har skådespelare som Penn Badgley (Gossip Girl, John Tucker Must Die), Amber Heard (Never back down, All the Boys Love Mandy Lane, Pineapple Express) som båda håller på att bli riktiga Hollywood kändisar.
   Filmen handlar om en man som gifter sig med kvinnor som redan har barn och mördar dom efter ett tag. Han reser runt med olika identiteter och lämnar inga spår efter sig, men i den nya familjen får han problem med den äldsta styvsonen.
   The Stepfather påminner väldigt mycket om Disturbia tycker jag, att ingen tror på Michael (Penn Badgley) och han undersöker allt och försöker bevisa att han har rätt. Men den var bra! Lite långtråkig ibland men helt okej.

Se trailern här.




Betyg: 6½ av 10


Paranormal Activity

Den är en av de hetaste snackisarna på Twitter, sägs vara en av dom läskigaste filmerna hittills och jämförst med Blair Witch.
  Var den så bra som alla säger att den är? Nej. Men den sög inte.
  Om man sett Blair Witch så står man ut med filmen, annars är den långtråkig. Med tanke på att den ska vara "riktig" och "hemmagjord" så pratar dom väldigt mycket och det händer bara saker under natten. Småsaker. Men om man är riktigt inne i filmen och inte har några störningar som tv, radio eller personer i huset så blir den läskig. Man ska kolla igenom hela filmen på en gång och inte pausa, den blir som bäst då. Under dagen pratar dom om bakgrundssaker som man behöver veta för att filmen ska bli bättre, som att Katies hus brann ner när hon var liten och inget gick att rädda. Man behöver veta allt för att förstå och för att lära känna huvudpersonerna bättre.

Jag har svårt för att betygsätta filmen med tanke på att jag inte riktigt vet om jag blev rädd eller inte. Jag kollade på den imorse och var helt skakis men han inte kolla på hela. Sen när jag kom hem från skolan och kollade på resten var den inte lika läskig. Kanske beroende på att jag hörde mamma ute i hallen och tvn i vardagsrummet var på.
  Man kommer ha olika åsikter om filmen, alla kommer tycka olika, ni får ju kolla på filmen och se vad ni tycker.


Se trailern här.








Twilight Preview - Bella throws a punch

Nytt klipp från nya Twilight filmen




Nån blev arg haha...



Fightstar - Battlefield (Jordin Sparks) - BBC Radio1 Live Lounge

Fightstar's cover av Jordin Sparks låt Battlefield




MYCKET bättre än orginalet, eller hur?


Green Day's Nya Video

Jag såg nyss nya videon för East Jesus Nowhere som kom ut för nån vecka sen och tänkte dela med mig av glädjen.
ENJOY!





Wrong Turn 3 (jaa.. jag sa 3)

Igår såg jag att Wrong Turn 3 hade kommit ut. Den första filmen är en av mina absoluta favoritfilmer och jag blev så satans besviken på den andra filmen, men tänkte ge den här en chans. Jag såg 5 minuter, sen ville jag ta livet av mig.
Om ni tyckte att Wrong Turn 2 sög, då vill ni väl inte ens se framsidan av den här filmens omslag. Tyvärr var det där 5 minuter som jag aldrig kommer få tillbaks. Aldrig.
Dom där 5 minuterna sög mer än hela Snakes on a Plane.
För det första så var skådespelarna inte ens några skådespelare, dom var amatörer som inte ens förtjänar att vistas bland folk, dom förtjänar inte att ha något jobb, så dåliga var dom. Sen manuset? Skojjar dom? Det var det sämsta jag någonsin varit med om. Och varför ska det alltid vara boobs eller liknande i filmer nu för tiden? Det gör inte filmen bättre, det räddar den inte. Och bimbon som tog av sig sin jävla bikiniöverdel blev skjuten med en pil genom sin boob som en kille hade sin hand på och fick därför pilen genom handen också. Sen blev bimbon skjuten i ögat med en till pil så ögat ploppade ut. Allvarligt... dom försöker få det att vara coolt och äckligt men bara misslyckades totalt.

Fuck you all som jobbade på Wrong Turn 3.



Kolla, till och med den här bilden är en av de värsta filmposters jag någonsin sett.


Betyg: 0 av 10


Zombieland

Den här filmen var skitkul, jag älskar Woody Harrelson!
Det är en zombie komedi för er som inte hört talas om den, ganska orginell tycker jag.

Kolla in trailern här.

Betyg: 8 av 10



Melrose Place 2009

Har någon sett den nya Melrose Place? Jag brukar kolla på det (hittills har det bara kommit ut 5 avsnitt) och jag gillar den nya versionen. Jag har inte sett orginalserien så jag har inget att jämföra med men jag tycker att den har sina "up's and down's" och är rätt så spännande. Sen finns det såna där ögonblick när man blir irriterad och frustrerad, när man vet något och vill bara skrika det till karaktärerna!
Äh, kolla bara.
Några av skådespelarna är Ashlee Simpson-Wentz, Katie Cassidy, Stephanie Jacobsen, Shaun Sipos och Michael Rady.







Hancock

Jag kollade nyss på Hancock, såg att vi hade köpt den...
Jag gillade faktist den! Jag brukar inte vara så mycket för såna typer av filmer, men jag gillar Will Smith och den var skitkul. Lite sorglig också..




Betyg: 8 av 10

A Nightmare On Elm Street - Official Trailer

Trailern för den nya Nightmare On Elm Street har kommit ut nu, den verkar skitbra förutom att det är en ny Freddy... Dom ska ju ha samma skådespelare! Men den är säkert värd att titta på.





Sorority Row

Den här filmen var exakt som alla andra mördarfilmer: Någon dör, kommer tillbaks för att mörda alla som är inblandade och man får se en massa sexscener och boobs. Kan dom inte komma på något mer orginellt? Det enda som var orginellt med den här filmen var hur det hela började, att dom låtsades att Megan var död men så dog hon när de skulle "göra sig av" med henne. Aja den kommer vara populär bland killarna.

SE TRAILERN HÄR.





Betyg: 5 av 10



RSS 2.0