Miniserie: Harper's Island

Jag är snart klar med en miniserie som heter Harper's Island, som handlar om ett par som ska gifta sig på en ö de växt upp på med en massa av sina kompisar och har en hel vecka där de firar och planerar. Men istället för att ha kul och njuta så får de kuta runt för sitt liv och se varandra dö.
Hela serien är som en jättelång skräckfilm - skitbra!
Jag tror det står 13 weeks för att den visades en gång i veckan, dom var inte på ön i 13 veckor!

Ni kan se alla avsnitten här. (Jag rekomenderar att ni tar Megavideo)








Jennifers Body - Megan Fox

Jag förväntade mig mycket mer av den här filmen men den var ju inte dålig heller. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag egentligen tyckte. Den var inte särskilt spännande och var rätt så seg men den var rätt så annorlunda och ganska cool. Jag tror man måste se den själv och bestämma...

SE TRAILERN HÄR.




Betyg: 6½ av 10


Backwoods med Haylie Duff

Jag tycker det är lite lame att dom skriver Haylie Duff hela tiden när hon inte ens hade huvudrollen i den här filmen men det verkar som att man typ måste det..
Filmen var helt okej men jag tyckte att det var lite obehagligt när hon skrek/grät, hon är inte världens bästa skådespelare.
Och det verkar lite som att alla skräckfilmer måste ha några skummisar i skogen nu för tiden...





Betyg: 5 av 10


P.S. I Love You

Jag brukar oftast inte vara särskilt förtjust i romantiska filmer, men av någon konstig anledning älskade jag den här. Den var rolig, inte bara snyft och åååhh, utan man skrattade faktist. Plus att man fick se Jeffrey Dean Morgans rumpa. Den säger man ju inte nej till!

Se filmen här.






Betyg: 8 av 10


Blades Of Glory

Tänk att jag väntat så länge på att se den här filmen! Jag köpte den för ett par månader sen men kollade aldrig på den.
Den var helt okej, lite små-rolig sådär. Men det var inte så trevligt att se Will Ferrel utan tröja...

Se trailern här.




Betyg: 6 av 10



Grace

För ett tag sedan såg jag trailern för filmen Grace och tänkte "ooh en störd film, jag måste se!" Så jag kollade på den nyss. Eller jag såg inte hela... asså den var så tråkig... Jag rekomenderar inte den för någon...
Se trailern här.



Betyg: 4 av 10





RSS 2.0