My Best Friends Girl

Jag har tänkt kolla på den här filmen hur länge som helst, men har bara inte gjort det. Föränn igår.
Jag tyckte inte den var så bra men jag har hört att vissa andra tyckte den var skitkul så ni får väl bara kolla på den själva istället.
Se trailern här.

Betyg: 6 av 10


Förtrollad {Enchanted}

Jag såg filmen förtrollad för nån dag sen. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om den! Den var jättegullig men lite irriterande också.
Se trailern här.
Se filmen här.



Betyg: 6½ av 10


Win a Date With Tad Hamilton

Jag har sett den här filmen 2 gånger redan men jag gillar den så mycket att jag tänker kolla på den igen.
Plus att Sean Hayes är med i den så what's there not to love??
Kolla på filmen här och trailern här.



Betyg: 8 av 10


All About Steve

Den här filmen verkar så jäkla kul! Men den har inte kommit ut än, även om det står att den skulle kommit ut i mars.. darnit!




Fanboys

Jag såg den här filmen igår, jag tyckte den var skitkul men det är väl för jag har sån konstig humor.
Kolla på trailern här.



Betyg: 7 av 10


Musikpaus - Breaking Benjamin

Eftersom den här videon släpptes igår i USA så tänkte jag dela med mig nu när  jag nyss såg den.

Breaking Benjamin - I Will Not Bow - Official Music Video (HQ)





Live!

Jag kom nyss på att jag kanske ska dela med mig av den här filmen för folk som inte sett den. Om jag ska vara ärlig så har inte jag heller sett den, men jag såg slutet, kanske 15-20 minuter eller nåt och den verkar så jäkla bra!
Kolla in trailern här.





Taken

Wohoo jag hittade en bra film! Det är en Thriller som handlar om skummisar som kidnappar tjejer och gör dom till prostituerade och säljer dom. Om jag skulle sammanfatta det kort haha. Här är en trailer ni kan glo på.



Betyg: 7 av 10


Black X-Mas

Jusst nu har jag en liten Katie Cassidy period då jag kollar in filmer och sånt hon varit med i och såg den här skräckfilmen.
Den var inte så mycket till skräckfilm enligt mig. Den var sååå långtråkig den första halvan av filmen, sen var det bara lite ögon som rycktes ut.



Betyg: 4½ av 10


Stay Alive

Har någon sett den här filmen? Jag såg den igår och kom på att den är så jäkla bra. Jag har sett den ett par gånger nu, den handlar om ett par kompisar som testar ett tv spel där man får springa runt och döda konstiga zombieflickor av något slag, sen om man dör i spelet så dör man likadant i verkligheten. Då tänkte dom att man inte behöver spela mer men spelet fortsätter utan dom, så de får försöka hitta en väg ut från spelet.
Det finns inte så många bra skräckfilmer nu för tiden, men den här är skitbra!



Betyg: 9 av 10


Drag Me To Hell

JÄVLA sent med den här filmen, såg den för nån månad sen, kanske mer! Men kom på att jag inte skrivit om den heller - Den sög.
Enda anledningen till att jag kollade klart på den var för att Justin Long var med i den och jag ville se om hon klarade sig från helvettet.



Betyg: 5 av 10


Year One

Jag såg den här filmen här om dan, glömde skriva vad jag tyckte om den.
Så uppenbarligen är det en skum film för Jack Black och Michael Cera är med i den, om man sett filmer dom har varit med i så behöver man typ inte se den här för den är i samma stil, samma humor som alla andra filmer är, bara att den här utspelar sig år ett.
Fast jag tyckte den var helt okej om jag ska vara ärlig, jag älskar Michael Cera, han har en speciell stil när det gäller skådespeleri. Och Jack Black också haha.



Betyg: 6½ av 10


Leighton Meester VS Cobra Starship

Lite sent, I KNOW men har inte varit inne på den här bloggen ett tag, här är Cobra Starships nya video Good Girls Go Bad med Leighton Meester från Gossip Girl.
Enjoy!




Alice In Wonderland

Tim Burton har gjort det igen! Och nu i 3D. Verkar nästan som om allt kommer ut i 3D på bio nu. Men iallafall, den verkar så bra! Och alla färger får mig att le! Johnny Depp har en stor roll i filmen som vanligt.
Filmen kommer ut den 5 Mars nästa år, kolla in trailern HÄR




The Proposal

Jag gillade inte den här filmen. Jag kom bara halvvägs och gav upp, jag hade bättre saker för mig. Den hade ett par ögonblick som fick mig att le lite men annars var den bara hopplös tyckte jag. Synd, jag gillar både Sandra Bullock och Ryan Reynolds men den här filmen? I don't think so.



Betyg: 6 av 10


Accidental Husband

Denna film var söt, kul och orginell. Visst det är en romantisk komedi och alla dom är likadana, men själva handlingen i den här filmen var rätt så orginell, det är inte "kille möter tjej, lite problem på vägen men ändå slutar det lyckligt" det var mer stress och jobbig otillåten romans. Jag gillade den.
Jeffrey Dean Morgan är en kille som man bara blir kär i så fort han öppnar sin mun. Han spelade Denny i Grey's Anatomy, John Winchester i Supernatural och delar huvudrollen med Uma Thurman i den här filmen.



Betyg: 8 av 10


RSS 2.0