Top 10 Julfilmer

Jag försökte göra en liten lista med mina favoritjulfilmer och kom fram til latt dessa är mina top 10.
Jag tog filmer som faktist hade jul eller vinter som tema, annars har jag andra filmer som jag får julstämning av.

Varje film är en länk till trailern

The list:

1. Edward Scissorhands
2. Ensam i New York
3. Holiday In Handcuffs
4. Paul Blart: Mall Cop
5. Kalle Och Chokladfabriken
6. Castaway
7. Ensam Hemma
8. The Grinch
9.
Just Friends
10. Wind Chill


God Jul!



The Hangover (baksmällan)

Vi har fått Baksmällan på DVD och jag glodde på den igår. Jag har velat se den enda sedan den kom ut på bio och låt mig bara säga... It was worth the wait!
   Den var så jäkla kul, jag satt och log genom hela filmen. Det är en väldigt överdriven humor men det är det som gör filmen så jäkla rolig! Som tigern inne på toaletten, eller att Mike Tyson helt plötsligt sitter och spelar piano. Eller småsaker som att det är en random höna där eller att just en liten naken kines hoppar ut ur bagageluckan och slår skiten ur dom.
Skitkul säger jag bara.

Filmen handlar om att en av killarna ska gifta sig och dom åker till Las Vegas för att fira svensexan men hade varit så vilda att de inte mindes ett skit dagen efter så de åker runt och försöker leta efter den försvunna killen som ska gifta sig.
   Den påminner skitmycket om Dude, Where's My Car? Där letar dom efter sin bil och minns inte vad som hände dagen innan och försöker lista ut vart den är efter att dom träffar en massa människor som minns dom från dagen innan.


SE TRAILERN HÄR





Betyg: 7½ av 10



Star Trek '09

Jag har verkligen börjar gilla denna film, jag såg den för kanske någon vecka sedan efter att jag hade vunnit den över nätet.
   Första gången jag såg den så tyckte jag att den var bra. Jag är inte så inne på hela Sci Fi grejjen, jag brukar inte kolla på sånna filmer men den här hade lagom mycket samtidigt som den hade en massa komedi och action.
   Man behöver inte veta någontin om Star Trek för att se filmen, man behöver inte veta något om karaktärerna, historien bakom allt eller ha sett serien för att förstå filmen vilket jag tycker är skitbra! Speciellt när dom gör en film baserad på en jättekänd kultserie. 
   Dessutom tycker jag att Chris Pine och Zachary Quinto var skitbra, J.J. Abrams gjorde ett skitbra jobb med hela filmen. Effekterna var bra och när man såg lite behind the scenes så uppskattar man filmen ännu mer när man ser exakt hur dom gjort och det var så smarta enkla saker som man inte tänker på.


SE TRAILERN HÄR






Betyg: 8 av 10



RSS 2.0