Läskigaste filmen hittills?

År 1972 så hade man lagt fram en mätning för sammanträffande av aliens. När man sett ett UFO så är det en sammandrabbning av första graden. När man fått fram bevis för att aliens existerar så kallas det för en sammandrabbning av andra graden. När man fått kontakt med en utomjording kallas det för tredje graden. Den fjärde graden (The fourth kind) är bortförande.
  Filmen är utspelad i nutida Nome, Alaska där ett oproportionerligt antal människor har försvunnit varje år sedan 1960-talet.
  Trots flera FBI utredningar i området så har sanningen aldrig blivit upptäckt. Här i detta avlägsna område så har psykologen Dr. Abigail Tyler börjat filma sittningar med traumatiserade patienter och har oavsiktligt upptäckt några av de mest störande bevisen av alien bortföranden som någonsin dokumenterats.



Den här filmen verkar så läskig att jag tror nog Paranormal Activity är som Nalle Puh jämfört med den här (även om Nalle Puh kan vara lite stört och läskigt ibland).
  Så fort den kommer ut och så fort jag har kollat på den ska ni få veta om den är så läskig som den verkar.
  Med Milla Jovovich som spelar Dr. Abigail Tyler i huvudrollen kommer man få se en film baserad på riktiga studier och sittningar med människor som varit med om utomjordiska händelser.









Verkar den spännande?

Det tycker jag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0